Itrim/Xtravaganza

I och med att jag blev sjuk raserades mina föresatser kring kosten ganska rejält. Det blev oregelbundna måltider, en hel del "skit" och annat. Igår var jag på information både hos itrim och xtravaganza. Är det någon som har erfarenheter från något av dessa ställen som de vill dela med sig av?

Kommentarer
Postat av: Lena

Själv har jag bara erfarenhet och kunskap om Xtravaganza. Har inte ens pratat med någon som kört itrim. XV är bra, för det mesta. Dyrt, men det är väl ungefär samma priser på itrim. Man måste binda sig för ett år. Själv upplever jag det svårt nu när jag äter. Jag körde inte pulver tills jag var klar (hade över 50 kg att gå ner), så jag har gått upp ett antal kilon igen. Men jag kämpar vidare och jag hade aldrig kommit så långt utan XV:s hjälp, eftersom jag hade alldeles för mycket att gå ner. Det kändes oöverstigligt. Det blev extra dyrt för mig eftersom jag pga skador inte kunde utnyttja deras gym, har istället köpt separat simkort på simhallen. Lycka till! Ställ gärna fler frågor ifall du undrar.

2009-10-21 @ 21:02:24
URL: http://zitalena.blogspot.com
Postat av: Hanna

Hej, tack =)



Håller med Lena, jag har bara positiva saker att berätta om XV. Men man ska veta att man binder upp sig för ett år så går man med i XV så är man uppbunden på ett år. Men med hjälp av XV har jag nu gått ner 34 kg och har 4 kvar. Och det hade jag aaldriig klarat utan dem. Tjejerna som jobbar där, iaf där jag bor, är super bra. De peppar och hejjar på en. Jag gillar även konceptet med gruppträffarna, trodde kanske att man skulle ha mer tid ensamt med hälsokonsulterna, men det kan man boka in sig på om man vill ha lite extra hjälp.



Påsarna som man äter kostar ju 500kr i veckan och det är väl ungefär vad ens vanliga mat kostar så i det stora hela så är det en del pengar men för min del har det varit värt varenda krona!



Hoppas det går bra vilket du än väljer, men det känns som XV har blivit väldigt populärt, så hejjar jag på dig.. lycka till!

2009-10-21 @ 23:51:12
URL: http://hannasviktigaresa.blogg.se/
Postat av: Mumlan

Tack för den fina kommentaren på min blogg! :-)



Jag har varit med i Itrim i åtta veckor nu. Jag tror inte att det är så stor skillnad från XV faktiskt.



Man kan välja mellan att äta Snabbt men enformig, Varierat och Lagat men långsamt. Eftersom jag har ca 30 kg att gå ner så valde jag Snabbt men enformigt d.v.s. tre veckor soppa och shake plus nio veckor måltidsersättningar (det finns två shaker, två smoothies, två barer och två varma måltider att välja på). Efter det hoppar man på Varierat, som är frukost och lunch enligt Itrims handflatemetod (vilken verkar enkel och smidig att följa) och måltidsersättningar till mellanmål och middag.



Även här binder man upp sig för ett helt år för ganska dyra pengar. De har även ett andra år då man fortsätter med träffar och vägning för att få hjälp att hålla sin nya vikt. Verkar bra tycker jag.



Beroende på vilker prisnivå man väljer på första året så har man tre till tio på-tu-man-hand-träffar med en personlig konsult plus att man har gruppträffar en gång i veckan. Varannan gång lektion och varannan gång vägning och gruppträning.



Träningen går man även på individuellt två till tre gånger i veckan. Den gillar jag skarpt faktiskt! Det är cirkelträning med varannan station step eller sviktbräda (kondition) och varannan station hydraulbelastad styrkemaskin. Man kör 30 sek på varje maskin och håller på i ca 30 minuter. Det är bara till att hoppa in i cirkeln och köra sitt race. Inga väntetider före, därför känns det väldigt smidigt.



Itrim är ett helsvenskt koncept som är godkänt av livsmedelsverket och har en del statistik att luta sig tillbaka på.



Tänk på att vad du än väljer så hänger det i slutändan på dig själv. Jag tror varken att XV eller Itrim är några mirakelkurer, men däremot en god hjälp och ett gott stöd. Det är skönt att få en snabb viktnedgång att börja med och sedan jobba därifrån för att gå ner ytterligare eller att hålla den nya vikten.



Lycka till!

2009-10-22 @ 10:08:47
URL: http://itrim.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0