"Den sista måltiden"

Idag var det så dags för den sista måltiden innan tre veckors Rivstart med pulversoppor, shaker och smoothies börjar. Vi åt en smaskig rätt med kyckling, pasta, broccoli, morötter och apelsinsås och drack rött vin (för barnen blev det läsk eller saft) till. Till efterrätt hade min mamma med sig bakelser från ett konditori. Självklart känns det lite läskigt med mitt nya program, men allra mest känns det spännande!


Kommentarer
Postat av: Maria

Ska bli spännande att följa din matresa! Själv skulle jag aldrig fixa en sådan här ensidig diet - då blir jag bara anti och äter en massa i protest... :-) Däremot gick jag ner 12 kg på 3 månader med Viktväktarmetoden (utan att vara med - lånade min syrras gamla häften så det kostade inte en krona). För mig funkar det mycket bättre att få lov att äta vad jag vill - fast i vettiga mängder.Önskar dig all lycka!

2009-11-16 @ 18:18:39
URL: http://www.livstid.net
Postat av: Fembarnsmamman

Min stränga diet kommer bara att gälla i tre veckor, sedan blir det lite mindre strikt. Vi är alla så olika, jag måste ha tydliga gränser, annars kan jag äta hur mycket som helst...

2009-11-19 @ 13:58:21
URL: http://ennylivsstil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0